Spoločnosť CCC spustila koncom roka pre zákazníkov nový e-shop ccc.eu, čím ponúkla možnosť nakupovať online s doručením domov. Je to druhý (po Českej republike) zahraničný trh e-commerce CCC, ktorý bol otvorený koncom minulého roka.

V roku 2020 plánuje spoločnosť CCC sprístupniť na Slovensku mobilnú aplikáciu a ďalší rozvoj digitálnych kontaktných miest pre svojich klientov. V súčasnosti má CCC 52 kamenných predajní. Podľa PMR mala skupina CCC v roku 2018 takmer 18 % podiel na trhu slovenského obuvníckeho priemyslu a je prítomná už v štyroch predajných kanáloch: kamenné predajne CCC, internetový obchod eobuv.sk, internetový obchod s prémiovými módnymi značkami Modivo a od 23. decembra 2019 aj internetový obchod ccc.eu. V tomto roku plánuje  skupina CCC spustiť elektronický obchod na webovej stránke ccc.eu aj v ďalších krajinách svojho pôsobenia. 

Podľa slov marketingovej manažérky spoločnosti CCC Aleny Langovej, „posilnením koženej produkcie vychádzame v ústrety náročným zákazníkom, ktorí preferujú kvalitu a nadčasovú eleganciu. Našou stratégiou na tento rok je priniesť veľké množstvo nových modelov, ktoré budú farebné, trendové a štýlové v značkách Lasocki, Sprandi, DeeZee, Gino Rossi a Jenny Fairy.“

www.ccc.eu

H&B