Zahrejeme ťa drinkom  

Tento rok je náročný, a tak častejšie vyhľadávame spôsob, ako si vytvoriť domácu pohodu. Najmä počas sychravej jesene a chladnej zimy. Započúvajte sa do praskania mrazu za oknom, obujte si teplé ponožky a potešte sa chutnými drinkami. Navrhli ich oceňovaní majstri barmani Tomáš Gyén a Marek Klčo.

Barmani, ambasádori značky, miešali drinky z novinky Nicolaus Vodka Ultra Jemná. Charakteristická je ešte jemnejšou a lahodnejšou chuťou, dosiahnutou dlhším odležaním a prístupom kyslíka. Až päťnásobné prevzdušnenie robí z vodky jemný a nadýchaný nápoj, ktorý sa výborne hodí práve do miešaných nápojov.

Ultra Mule

Suroviny:

6 cl Nicolaus Vodka Ultra Jemná

šťava z ½ citróna

zázvorové pivo Ginger Beer

Ozdoba:

plátok zázvoru a citrónová kôra

 Spôsob prípravy:

Všetky suroviny nalejeme do servírovacieho hrnčeka, zasypeme ľadom a jemne premiešame.

Nicolaus Cinnamon Toddy 

Suroviny:

6 cl Nicolaus Vodka Ultra Jemná

20 cl jablková šťava

1,5 cl škoricový sirup

1 cl citrónová šťava

škorica, klinčeky

Ozdoba:

citrónová kôra

Spôsob prípravy:

Všetky suroviny zohrejeme spolu v kanvičke a prelejeme do servírovacieho skla.

Ultra Grapefruit

Suroviny:

4 cl Nicolaus Vodka Ultra Jemná

2 cl medový sirup

grapefruitové plátky

10 cl šťava z bieleho grapefruitu

10 cl sóda

Ozdoba:

mäta, pomarančová alebo grapefruitová kôra

Spôsob prípravy:

Všetky suroviny nalejeme do servírovacieho skla, zasypeme ľadom a jemne premiešame.

Liptovský horúci nápoj med-zázvor

Suroviny:

5 cl Nicolaus Vodka Ultra Jemná

2 ČL medu

1 cl zázvorový sirup

1 cl citrónová šťava

citrón, zázvor

horúca voda

Ozdoba:

zázvor, pomarančová kôra

Spôsob prípravy:

Do pohára nalejeme všetky suroviny a zalejeme horúcou vodou.

H&B